AMASYA / MERKEZ - Mehmet Varinli İlkokulu

Mrt

2/D sınıf öğretmenimiz Arzu Gürel öğretmenim velileriyle okuma etkinliği yapıldı.

Mrt

Okul dışı etkinliğinden Atem ekmek fabrikası ziyaret edildi.

Mrt

112 Acil Çağrı Merkezi ziyaret edildi.

Ekm

Öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmeyi hedeflediğimiz ve dünyanın birçok ülkesinden aynı yaş gruplarından öğrencilerle birlikte toplantı yaparak Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yılını kutlayarak resimler ve web2 aracını kullanarak animasyon filmler hazırlandı.

Ekm

Karşılıksız sevgileriyle her anımızda yanımızda olan minik dostlarımıza hep sevgiyle yaklaşalım.Tercih ve seçim şansı olmayan patili dostlarımıza yalnız bir gün değil her gün aynı özeni gösterelim, can dostlarımıza sahip çıkalım. Okulumuzda farkındalığı arttırmak amacıyla İl milli Eğitim Müdürü,  velilerimizle ve basın mensuplarıyla  4 Ekim Sokak Hayvanları Koruma gününü kutlandı.

Eyl

Okulumuzda gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası programına Amasya Valimiz Yılmaz Doruk, Amasya Belediye Başkan Vekili Gönül Cebeci, Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Tuba Korkmaz, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Genel Meclis Başkanı Zeki Erarslan, protokol üyeleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından şiirler okunarak, halk oyunları gösterisi sergilendi. Programın sonunda Valimiz Yılmaz Doruk sınıfları gezerek, öğrencilerimize zihin açıklığı diledi.